donderdag 17 februari 2011

Tijdschrift: Classic Rock 155

Bij Classic Rock denk ik toch vooral aan wat suffe rockmuziek, maar dit is zeker niet het genre waarop het tijdschrift Classic Rock zich richt. Net als bijvoorbeeld Uncut en Mojo blikt Classic Rock graag terug op het verleden en het tijdschrift doet dit gelukkig met dezelfde diepgang als zijn veel bekendere soortgenoten. Classic Rock 155 bevat mooie verhalen over Greg Allman, Primal Scream, Marianne Faithfull en Captain Beefheart en een lang, maar uitstekend leesbaar en bijzonder informatief verhaal over Eric Clapton. Ook de reviews zijn in Classic Rock niet vergeten. Hierbij tref je niet alleen obscure reissues en verzamelaars van vergeten bands, maar ook gewoon de nieuwe platen van bijvoorbeeld Anna Calvi en de Drive-By Truckers. Issue 155 is mijn eerste kennismaking met het tijdschrift Classic Rock, maar het is er een die zeker naar meer smaakt. Erwin Zijleman

Classic Rock 155 kan hier worden besteld

Nieuw bij MagVilla: de Bladerbon. Een leuke en handige manier om iemand een goed muziektijdschrift, of natuurlijk een van de vele andere tijdschriften uit het assortiment van MagVilla, cadeau te doen. Leuk om weg te geven; nog leuker om te krijgen.

Ik heb er een van 10 euro liggen voor de eerste die reageert op dit bericht. Dit kan door te klikken op de onderstaande bladerbon.