17 juli 2017

Summer break coming up

De jaarlijkse summer break van De Krenten Uit De Pop komt er weer aan. 

Net als de afgelopen jaren zie ik het aantal bezoekers iedere dag nog wat verder afnemen (al weten gelukkig nog altijd flink wat lezers de weg naar deze BLOG te vinden) en ook de vrijwel onuitputtelijke bron van nieuwe releases lijkt de komende weken dan echt vrijwel op te drogen. 

Een mooi moment dus om even wat gas terug te nemen, te luisteren naar de platen die zijn blijven liggen en de interessante releases die er wel aan komen op te sparen tot ik er weer een week mee kan vullen en alleen de echte krenten uit de pop kan pikken. 

Een summer break is uiteraard ook het moment om terug te blikken op de eerste zes maanden van het jaar. Ik heb de platen die in de eerste zes maanden van 2017 zijn gerecenseerd op de krenten uit de pop (de prachtplaat van Waxahatchee moet dus nog even wachten) op een hoop gehooid en heb er na veel wikken en wegen 17 uitgepikt. 

Deze 17 platen komen vanaf aanstaande vrijdag voorbij in de 17 van (20)17. Niet noodzakelijkerwijs de beste of meest bijzondere platen van de eerste helft van 2017, maar wel de platen die mij het meest geraakt hebben of gewoon het meeste plezier hebben opgeleverd.

Tot vrijdag nog een aantal nieuwe krenten uit de pop. En na de 17 van (20)17 uiteraard weer de beste releases van dat moment (en een paar vergeten parels uit de eerste helft van het jaar. Erwin Zijleman