29 mei 2012

Actie: The Beatles Eyewear

De afgelopen weken zijn we overspoeld door stapels heerlijk zomerse platen, maar het weer liet het tot dusver helaas nog wat af weten. Tot de afgelopen dagen dan, want eindelijk werden de zonnige klanken uit de speakers vergezeld door echte zonnestralen. Kortom, een lekker muziekje op de MP3-speler en snel naar buiten. O ja, vergeet de zonnebril niet. Het weer zakt heel even wat in, maar over een week is de zomer vast weer terug.

Toe aan een nieuwe zonnebril? Kijk dan eens naar The Beatles Yellow Submarine Eyewear Collection. Deze collectie zonnebrillen is geïnspireerd door de mode uit de hoogtijdagen van de Fab Four en uiteraard door het zo karakteristieke montuur van John Lennon. De collectie is verschenen met instemming van Paul McCartney en Ringo Starr en de nabestaanden van John Lennon en George Harrison. De brillen zien er niet alleen gelikt uit, maar zijn ook van uitstekende kwaliteit. De subtiele versieringen die zijn gebaseerd op de Yellow Submarine film maken het helemaal af.

Wil jij binnenkort met zo’n bijzondere zonnebril op je neus de zon opzoeken? Mail dan de titel van de meest zonnige Beatles song naar dekrentenuitdepop@xs4all.nl. Wie weet win jij de kortingcode van 50 euro van ZONNEBRILLEN.COM waarmee je een van de bijzondere brillen voor een prikkie in huis haalt.

Ook zonder kortingcode zijn deze unieke brillen overigens betaalbaar. Bestel er een bij ZONNEBRILLEN.COM en je hebt hem heel snel in huis. Meer informatie vind je op: http://www.zonnebrillen.com/zonnebrillen/the-beatles-collection/













Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door: