27 januari 2016

2500 posts, 2 miljoen page views

Vandaag de 2500e post op deze BLOG. Eerder deze maand kon ik overigens de tweemiljoenste pageview registeren. 

Het zijn mooie cijfers voor iets dat op 5 januari 2009 begon als een eenvoudig experiment met het opzetten van een BLOG.


Op 5 januari kwamen direct maar liefst drie platen voorbij: Alpinisme van School Of Seven Bells, Electric Arguments van The Fireman en Ready For The Flood van Mark Olson & Gary Louris. Dat The Fireman een alter ego is van Paul McCartney, was ik eerlijk gezegd al lang weer vergeten, net als de plaat zelf. 


Heel veel mensen hebben de recensies destijds niet gezien, want uiteindelijk kwamen er op de eerste dag van de krenten uit de pop precies 45 mensen voorbij, waarschijnlijk iedereen die ik de link had gemaild.


Tegenwoordig komen er 1000-2000 voorbij op een dag (met uitschieters naar 3500). Dat is een stimulans om door te gaan met deze BLOG, net als alle mooie platen die wekelijks verschijnen een stimulans zijn om tijd en energie in te steken in de BLOG die in vrijwel niets meer lijkt op de BLOG die ruim 7 jaar geleden voor het eerst opdook. 


Lezers, bedankt voor alle aandacht. En blijf vooral langs komen. Later vandaag weer een recensie van een hele mooie plaat.


Erwin Zijleman