18 maart 2020

Support Musicians - Buy Music



Natuurlijk zijn er momenteel belangrijkere dingen dan een BLOG over nieuwe muziek. Ik heb ook even met het idee gespeeld om de BLOG tijdelijk even te laten voor wat het is, maar aan de andere kant gaat de stroom aan nieuwe muziek momenteel gewoon door en biedt muziek ook troost en vermaak in deze bijzondere tijden. Kortom, ook de komende tijd gewoon krenten uit de pop.

Ik wil bij deze wel aandacht vragen voor het lot van de talloze muzikanten met wie ik contact heb. Muzikant die een tour hebben moeten cancelen of muzikanten die een tour abrupt hebben moeten afbreken. Muzikanten die momenteel vrijwel zonder inkomsten zitten of zich in de schulden hebben moeten steken om snel terug te keren naar hun vaderland.

Er is een makkelijke manier om muzikanten te steunen. Koop albums! Bij voorkeur via bandcamp, want dan komt alles bij de muzikant terecht, maar ook de verkoop van een LP of cd via andere kanalen levert een muzikant veel meer op dan streamen via Spotify. Steun de muzikanten, koop iets!