woensdag 1 januari 2020

Happy New Year !


2019 zit er op en het muziekjaar 2020 is begonnen. Ik wens alle lezers van de krenten uit de pop een prachtig 2020 en natuurlijk ook een jaar vol mooie muziek! Ook in 2020 probeer ik weer de krenten uit de pop te vissen.

Het muziekjaar 2020 zal het de komende week nog rustig aan doen, maar hierna barst het direct los. Voor januari staan alweer stapels interessante releases aangekondigd. Wat te denken van Field Music, Georgia, Algiers, Bill Fay, Marcus King, Roosbeef, Eefje de Visser, Wire, Isobel Campbell, Drive-By Truckers, Polica, Andy Shauf, Sam Lee, Destroyer, Aoife Nessa Frances, A Girl Called Eddy, Frances Quinlan, Squirrel Flower, The Innocence Mission, Maria McKee, Alexandra Savior, Bonny Light Horseman, En Attendant Ana en Keeley Forsyth en dat zijn alleen nog maar de meest in het oog springende releases van januari.

De komende week moeten we het nog even doen met wat restjes van 2019, maar ook die zijn wat mij betreft zeer de moeite waard, want wat verscheen er in 2019 veel mooie muziek. Erwin Zijleman